WIE WIJ ZIJN

Wij zijn de tweede generatie binnen ons familiekantoor. Onze adviseurs beschikken over ruime ervaring welke is opgedaan bij vooraanstaande belastingadvieskantoren en bedrijven.

Wij werken bewust met een kleinschalig team, zodat wij zowel onderling als met u efficiënt en direct persoonlijk contact kunnen onderhouden. Wij menen dat juist die persoonlijke en speciaal op u afgestemde dienstverlening het verschil maakt.

mr. A.T.H. Meijer

Was tot 2006 in dienst bij PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V. In dat jaar trad hij in dienst bij mr. A. Meijer Belastingadviseurs en in 2009 nam hij de belastingadviespraktijk over.

opleiding

Hij studeerde fiscaal recht en notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

mr. M. Liebman

Trad in 2008 in dienst bij mr. A.T.H. Meijer Belastingadviseurs. Hij deed ervaring op bij onder meer Bird & Bird LLP, De Brauw Blackstone Westbroek N.V. en het ministerie van Financiën.

opleiding

Hij studeerde fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

mr. C.L. Hent-Otten

Trad in 2014 in dienst bij mr. A.T.H. Meijer Belastingadviseurs. Zij werkte onder meer bij PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V. en Shell Global Solutions.

opleiding

Zij studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.